Goedkope tickets

Goedkope tickets

Bijna iedereen gaat wel eens graag naar een concert, jij waarschijnlijk ook. Alleen kan een ticket nog al veel geld kosten. Voor een concert van een artiest ben je al snel meer dan 40 euro kwijt per persoon. Voor een tennistoernooi betaal je dit ook al snel en voor bepaalde festivals (bijv. mysteryland) ben je al snel meer dan 60 euro kwijt.

Dit is nogal veel geld, zeker voor jongeren die het met een bijbaantje moeten doen. Voor studenten of scholieren is het dus een kunst om te proberen tickets te kopen voor een heel goedkoop prijsje.

Gelukkig zijn hier meerdere manieren voor. Het is vaak een kwestie van geduld en de juiste wegen bewandelen. Er is natuurlijk wel altijd een risico dat het op deze manier niet lukt om goedkoop een ticket te bemachtigen. Wil je dus koste wat kost naar een bepaald concert, evenement of festival toe en geen risico lopen op het feit dat je geen ticket meer kunt krijgen? Dan is dit niet de manier.

Internet

De manier om goedkoop aan tickets te komen is door slim gebruik te maken van het internet. Op vele sites kun je namelijk tickets kopen. Als je bijvoorbeeld via marktplaats op zoek gaat naar tickets voor een bepaald concert of evenement kun je vaak goedkope tickets vinden. Hiervoor moet je wel vaak afwachten tot het concert bijna begint, bijvoorbeeld 2 dagen voor het concert. Als iemand die dan een kaartje heeft plotseling niet kan zullen deze mensen nog proberen het kaartje te verkopen.

Naar het concert toe gaan en buiten wachten

Een andere manier is door gewoon naar het concert te gaan en buiten te wachten. Op deze manier kun je altijd kijken of er bijvoorbeeld groepen zijn die meerdere kaartjes hebben, bijvoorbeeld doordat een vriend plotseling ziek is geworden en ze hierdoor dus een kaartje extra over hebben. Op deze manier kan het soms zelfs zo zijn dat je gratis naar een concert toe kan gaan.

Afwachten

Afwachten en op het laatste moment een kaartje kopen kan je behoorlijk veel geld besparen. Als de kaartverkoop tegenvalt en het concert niet uitverkocht is, zullen ze aan het einde toch willen dat er nog zoveel mogelijk kaartjes verkocht worden. Ten eerste omdat dit geld oplevert en ten tweede voor de sfeer. In een half gevuld stadion staan is natuurlijk minder sfeervol dan voor een bomvol stadion te staan. Om alsnog veel kaartjes te kunnen verkopen zullen ze de kaartjes voor minder aanbieden en daar kun je dan mooi gebruik van maken.

Acties

En als laatste nog een goede mogelijkheid, het volgen van een actie. Soms kun je bij bepaalde voedingsmiddelen bijvoorbeeld sparen voor korting op een bepaald concert. Of als je een bepaald type telefoon koopt krijg je korting op een bepaald concert. Dit is natuurlijk ook een slimme manier om geld te besparen op het kopen van een paar tickets. Er zijn dus genoeg manieren waarop je voor een goed prijsje een concert mee kunt maken.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl