Hoofdpagina

Online ticketservice

Online je tickets bestellen, het wordt steeds populairder. Dit is niet zo vreemd natuurlijk. Het kost je bijna geen tijd, je hoeft er niet voor de deur uit te gaan, kortom, het is een stuk makkelijker dan naar een balie ergens in Nederland te moeten gaan.

Bovendien zijn bijna alle bekende sites waar je tickets kunt bestellen super betrouwbaar, dus je hoeft er ook niet bang voor te zijn dat je geld betaald aan tickets die je later nooit zult ontvangen.

Bijna alle tickets kun je tegenwoordig online bestellen. Van bioscoop en grote popconcerten tot intieme theatershows. Dus waar jij ook naartoe wilt gaan, de kans is groot dat je deze tickets gewoon online kunt bestellen.

Popconcert

Popconcerten, vooral de grote popconcerten van populaire artiesten staan erom bekend onwijs snel uitverkocht te zijn. Wil je deze kaartjes dus online bestellen, dan moet je er wel voor zorgen dat je er op tijd bij bent. Wacht dus niet een week na het begin van de voorverkoop om eens kaartjes te gaan bestellen, want dan kan het al een paar dagen uitverkocht zijn. Wil je dus zeker zijn van je zaak? Bestel dan tickets op de dag dat de voorverkoop begint.

Musicals

Musicals worden steeds populairder in Nederland. Kijk alleen maar naar de successen op tv van zoektochten als ‘op zoek naar evita’ en ‘op zoek naar joseph’. Mede dankzij dit soort tv programma’s heeft de musicalwereld een enorme boost gekregen, wat dus ook weer betekend dat kaartjes voor musicals best snel zijn uitverkocht. De grote musicals vinden bijna elke dag plaats, alleen op sommige dagen spelen dan de stand-in, een persoon kan immers niet elke dag werken. Musicalkaartjes kun je gemakkelijk online bestellen. Ga hiervoor naar een algemene online ticket site of naar de site van de musical. Voor een musical ben je al snel meer dan 50 euro kwijt per persoon, afhankelijk van de rang waar je zit.

Voetbalwedstrijd

Ook voetbalwedstrijden kun je online bestellen. Het gaat dan wel om de wedstrijden die niet risicovol zijn. Voor de risicovolle wedstrijden, zoals een ajax tegen feyenoord heb je een seizoenskaart nodig. Heb je dus geen seizoenskaart, dan kun je niet elke willekeurige wedstrijd bezoeken. Afhankelijk van de club waar je gaat kijken en de plek waar je zit wordt de prijs berekend. En als je bijvoorbeeld een wedstrijd in de champions league gaat kijken, ben je natuurlijk ook meer kwijt dan wanneer je een oefenwedstrijd tegen de amateurs gaat bekijken.

Betalingen

Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er nog vele andere evenementen waarvoor je online tickets kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan allerlei festivals. Betalingen online gaan heel gemakkelijk. Je geeft aan hoeveel tickets je wilt kopen en eventueel op welke rang je wilt zitten. Hierna kun je kiezen hoe je wilt betalen, bijvoorbeeld via internetbankieren of via een acceptgiro. De kaartjes zijn nu van jou. Of de kaartjes worden naar je adres opgestuurd, of je krijgt de kaartjes door middel van een scan code naar je emailadres gestuurt. Heel gemakkelijk dus allemaal.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl