Online tickets kopen

Online tickets kopen

Online tickets kopen wordt steeds populairder en dat is natuurlijk ook niet zo vreemd. Als je online je tickets koopt hoef je namelijk niet uren in de rij te staan en hoef je zelfs niet eens je bank af te komen.

Door simpelweg naar een site te gaan waar je de tickets kunt kopen, kun je met je laptop op je favoriete stoel hartstikke simpel tickets kopen voor een concert waar jij graag naartoe wilt gaan.

Aangezien het kopen van tickets online steeds populairder worden is er ook een steeds groter aanbod. Niet alleen qua prijs, maar ook aan andere dingen. Bij het kopen van tickets online moet je bijvoorbeeld wel goed opletten of je de tickets koop via een betrouwbare site, anders loop je het risico nepkaarten te kopen waar je dus niks mee kunt.

Gemak

Zoals net gezegd, het kopen van online tickets is vooral erg gemakkelijk. Je hoeft je huis niet uit, dus als je wilt kun je in je badjas achter je laptop kaartjes bestellen voor een favoriete artiest voor je. Je hoeft dus niet meer naar een speciaal loket toe, waar je soms wel uren in de rij kan staan om een kaartje te kunnen bemachtigen (of aan het einde van de rit te horen krijgen dat de tickets zijn uitverkocht).

Prijs

Het kopen van online tickets is helemaal niet duurder dan het kopen van tickets op de ouderwetse manier. Af en toe komen er nog wel verzendkosten bij, meestal tussen de 5 en 10 euro. Maar als je ergens tickets moet kopen ben je ook vaak benzinekosten of kosten voor de bus, tram of trein kwijt, dus dit heft elkaar weer op.

Goedkope tickets

Je kunt zelfs vaak tickets online veel goedkoper kopen dan via de ouderwetse manier. Dit heeft namelijk te maken met het feit dat sommige mensen massaal tickets kopen van een normaal bedrijf, om daarna deze kaarten door te verkopen en hier weer geld aan te kunnen verdienen. Je moet hierbij wel altijd oppassen of het om echte toegangskaartjes gaat. Er zijn namelijk ook goed mensen die andere mensen nepkaarten verkopen en op deze manier veel geld verdienen. Let hier goed op, want anders ben je een teleurstelling rijker en is je portemonnee een stukje lichter.

Hoe koop je online een ticket

Het online kopen van een ticket is super eenvoudig. Als eerste geef je meestal aan hoeveel kaartjes je wilt kopen en als het van toepassing is op welke rang je wilt zitten. Daarna moet je wat persoonlijke gegevens invullen en dan kun je kiezen hoe je het geld over wilt maken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door internetbankieren, maar je kunt ook vragen om een acceptgiro. Als je alle stappen hebt doorlopen heb je je tickets besteld en ben je er klaar voor om naar je favoriete artiest te gaan en het concert te bewonderen.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl