Theater tickets

Theater tickets

Het theater kan voor vele doeleinde gebruikt worden. Van een avondje cabaret om lekker te kunnen lachen, gieren en brullen tot een serieus toneelspel wat gaat over de dood. Geen wonder dat het theater verschillende soorten mensen aantrekt.

Helaas heeft het theater vaak nog wel een imago dat er vooral oudere, saaie mensen komen. Dat dit helemaal niet waar is wordt wel bewezen dankzij het feit dat alle cabaretshows van favoriete cabaretiers al vaak een jaar van tevoren zijn uitverkocht, en hier gaan toch veel jongeren naartoe.

Maar naast cabaret heeft theater veel meer te bieden. Zoals net genoemd kun je ook naar het theater voor een serieus toneelstuk, maar ook voor een optreden van een artiest. En dit kan een hiphopper zijn, maar ook een artiest die klassieke muziek speelt.

Intiem

Van een theater wordt avak gezegd dat zoveel het publiek als de mensen op het toneel het theater intiemer vinden dan optreden voor een grotere zaal. De afstand naar de zaal is heel klein en de zalen zijn niet al te groot, waardoor ook de achterste rij het gevoel heeft er bovenop te zitten. In een groot stadion bijvoorbeeld is de intimiteit wat dat betreft minder te vinden. Dit is vaak een voordeel aan een theater, je kunt alles beter meemaken.

Dans en toneel

Vroeger richtte het theater zich vooral op culturele optredens. Er werd dus vaak aan serieus toneel gedaan waarbij je diep moest nadenken en er werd serieus gezongen. Tegenwoordig licht de nadruk ook meer op luchtigere en vlottere onderwerpen, ook om het jongere publiek beter aan te kunnen trekken. Naast dans met een verhaal en toneel met een diepere betekenis is er tegenwoordig dus ook de ruimte voor een vrolijk avondje uit.

Cabaret

Het theater verdient goed aan cabaret. Cabaret is populair en vaak zijn de zalen al snel gevuld. Dit is ook niet zo vreemd, cabaret is natuurlijk een heerlijke manier om je een avond te vermaken. Je hoeft alleen maar naar iemand te kijken die jou aan het lachen probeert te maken. Vaak hebben cabaratiers ook veel bepaalde boodschappen die ze willen meegeven aan het publiek. Op deze manier wordt vermaak dus prima gecombineerd met een serieuze boodschap.

Tickets

Afhankelijk van wat je gaat bezoeken in het theater zal de prijs van het ticket afhangen. Als je naar een populaire cabartier gaat zoals bijvoorbeeld Theo Maassen zul je wat meer geld kwijt zijn dan dat je een dansvoorstelling van een relatief onbekende groep bij gaat wonen. Tegenwoordig kun je tickets makkelijk online bestellen op de website van het theater. Op deze manier hoef je dus niet helemaal naar het theater te gaan om te zien of er nog kaarten beschikbaar zijn en om er eentje te kopen. Het internet heeft dus ook het bijwonen van een theatervoorstelling een stuk makkelijker gemaakt!

Copyright 2020 online-ticketservice.nl