Tickets Dance Valley

Tickets Dance Valley

Dance Valley is een festival wat 1 dag duurt en wat in de open lucht van Spaarnwoude gehouden wordt, het zelfde gebied als waar mysteryland ook gehouden wordt. Dit jaar is Dance Valley weer net gehouden en het was weer een uiterst succesvolle editie.

Zoals verwacht was Dance Valley ook dit jaar weer uitverkocht. Elk jaar zijn de kaarten weer uitverkocht, dus dit jaar was het niet anders. Dance Valley biedt plaats voor 60.000 bezoekers.

Het festival wordt georganiseerd door UDC. Elk jaar treden er weer grote DJ’s op, zoals DJ Tiesto en Armin van Buuren. Ook DJ’s die heel lastig te boeken zijn, zoals Danny Tenaglia, hebben op Dance Valley gestaan.

De naam

Dance Valley (‘’the woodstock of dance’’) heeft zijn naam te danken aan de plaats waar het festival gehouden wordt. Het hoofdpodium bevindt zich namelijk in een grote kuil, ook wel een vallei. Dance Valley is bovendien een laagdrempelig dance festival, wat zich op verschillende muziek dance stijlen richt. Vandaar dus de naam Dance Valley. DJ’s vanuit de hele wereld treden hier op. Er zijn ook al eens internationale edities gehouden van Dance Valley, onder andere in Miami, Ibizi en Malta.

De dag

Dance Valley wordt elk jaar begin augustus gehouden. Het feest duurt van 12:00 tot 23:00. Dance Valley beschikt over meerdere area’s met tientalle circustenten. Elke tent vertegenwoordigt een van de dance stijlen die Dance Valley te bieden heeft en Dance Valley heeft een heel breed muziekgebied. Op het hoofdpodium staan natuurlijk de meest populaire dj’s van verschillende stijlen. Dance Valley is vooral kenmerkend vanwege haar kleurrijke uitstraling. Termen als love, peace and happiness en het delen van de liefde voor elektronische muziek staan centraal bij Dance Valley.

Het weer

Voor een openlucht festival is het weer natuurlijk van groot belang. Echter, weer of geen weer, op Dance Valley hangt altijd een goede sfeer en is het altijd uitverkocht. Maar het publiek en natuurlijk oko de dj’s hebben natuurlijk liever dat het mooi weer is dan dat het regent. Bij slecht weer zijn de mensen gekleed in poncho’s en als er koud weer voorspelt wordt, moeten mensen natuurlijk genoeg warme kleding meenemen. Bij goed, warm weer zijn mensen veel schaarsder gekleed en is de sfeer nog beter. Helaas was het dit jaar slecht weer, maar dat mocht de pret niet drukken. De meeste publiekgangers vonden Dance Valley alsnog een geweldig feest. En het heeft natuurlijk ook wel iets, met zijn allen in de regen staan en genieten van een dj.

Kaartjes

Het kopen van een kaartje voor Dance Valley is helemaal niet lastig, je moet alleen zorgen dat je er op tijd bij bent. Kaartjes voor Dance Valley kosten 62,50 euro. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij paylogic en ticket service. Kaarten zijn dus heel makkelijk te bestellen via het internet. Voor Dance Valley moet je minimaal 18 jaar zijn.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl