Tickets Marco Borsato

Tickets Marco Borsato

Marco Borsato, een van Nederlands grootste en bekendste artiesten. Hij heeft in 2004 6 keer voor een uitverkochte Kuip (stadion feyenoord) opgetreden. In 2006 deed hij het nog grootser via de Symphonica in Rosso tour. 10 concerten gaf hij in het Gelredom in Arnhem en ze waren allemaal uitverkocht.

Marco Borsato is dus aardig populair in Nederland en als je tickets wil kopen voor een concert van hem moet je er meestal wel op tijd bij zijn en ook een aardig prijsje betalen.

Marco Borsato geeft niet heel vaak concerten en pakt het vaak groots aan. Soms speelt hij ook op festivals, waar je hem dan dus ook kunt bewonderen.

Nummer 1

Al 15 keer heeft Marco Borsato een nummer 1 hit te pakken. Zijn nieuwste hit is Schouder aan schouder, wat een duet is samen met Guus Meeuwis. Niet alleen in Nederland is Marco Borsato trouwens bekend, ook in Belgie heeft Marco Borsato al voldoende hits gehad. 4 keer heeft hij hier al een nummer 1 hit gehad en ook zijn albums doen het daar goed. Zijn eerste nummer 1 hit in Nederland was Dromen zijn bedrog. Dit nummer heeft maar liefst 12 weken op nummer 1 gestaan.

Duet

Naast dat Marco Borsato zich prima in zijn eentje redt, heeft Marco Borsato ook vaak een duet met een andere artiest te geven en ook al deze nummers hebben de nummer 1 positie bereikt. Wat te denken van samenwerkingen met Trijntje Oosterhuis, Lucie Silvas, Guus Meeuwis, Ali B en Andrea Bocelli. Dit zijn natuurlijk niet de minste artiesten.

Prijzen

Aangezien Marco Borsato al zoveel hits heeft gehad en al vele jaren bekend is in Nederland heeft Marco Borsato ook al meer dan voldoende prijzen gewonnen. Het begon natuurlijk allemaal bij de overwinning van de soundmixshow van Henny Huisman. Hierna probeerde hij het eerst in het Italiaans, maar dat was niet echt een succes. 4 jaar na zijn winst begon hij in het Nederlands en met het nummer Dromen zijn bedrog brak hij echt door in Nederland. Sindsdien heeft hij vele prijzen gewonnen, onder andere vele tmf afwards, prijs voor beste zanger en artiest, Gouden Harp, beste album, Officier in orde van Oranje Nassau, 3fm awards, Hitkrant awards en de popprijs. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, Marco Borsato heeft nog vele andere prijzen gewonnen.

Tickets kopen voor Marco Borsato

Een ticket kopen voor Marco Borsato is helemaal niet lastig, je moet er alleen op tijd bij zijn en meestal wel een aardig bedrag betalen, zeker voor zijn grote stadion concerten. Tegenwoordig treedt Marco Borsato ook niet meer heel vaak op in een jaar, dus je moet in de gaten houden wanneer hij weer optreedt. Naast zijn muziek staan zijn stadion concerten ook voor een grote show, wat het tot een echt dagje uit maakt. Hou je dus van gezelligheid, muziek en een goede show, dan moet je zeker naar een concert van Marco Borsato toe.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl