Tickets Mysteryland

Tickets Mysteryland

Mysteryland is een dance fees twat al sinds 1993 in Nederland gehouden wordt. Iedereen die wel eens naar Mystery land is geweest of van dance feesten houdt kent de slogan wel:

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is Mystery!

Jaar na jaar is Mysteryland steeds groter en serieus geworden. Elk jaar komen er weer spraakmakende en populaire dj’s optreden, waardoor Mysteryland een van de grootste dance feesten van Nederland is.

Groei

Tegenwoordig wordt mysteryland gehouden in de Floriade in Haarlemmermeer, maar vroeger werd mysterland gehouden op het Midland circuit in Lelystad. Nu is mysteryland in handen van ID&T, maar toen was het nog in handen van Sander Groet en zijn bedrijf TNT (The Nations Top). Voor de 2e editie had Sander Groet al wel een locatie, maar nog niet het geld. Hij ontmoette Irfan van Ewijk, een van de oprichters van ID&T en toen begon mysteryland zich snel groots te ontwikkelen. De 2e editie van mysteryland werd door TNT en ID&T samen georganiseerd. Dit bleek helaas geen succes, het koste meer geld dan het opleverde, hierdoor werd er het jaar erop geen mysteryland georganiseerd. In 1996 werd mysteryland in Eindhoven gehouden en het 3daagse festival was nu nog maar 1 nacht. Toen der tijd lag de nadruk op hardcore, aangezien gabbers toen erg in waren. Sinds die tijd is mysteryland steeds populairder geworden en gaan groeien. Tegenwoordig worden er verschillende muziekstromen gedraaid en komen er hele grote dj’s optreden.

Dj’s

Mysteryland is heel groot en kent meerdere podia’s. Tegenwoordig duurt mysteryland een hele dag. Van ’s morgens 11:00 tot 23:00. Er komen dus een heleboel dj’s voorbij en voor bijna ieder wat wils dus. Van hardcore tot gangbare dance, alles komt voorbij. Elk jaar komen er ook weer grote dj’s optreden. Wat te denken van DJ Tiesto, Fedde le Grand, Armin van Buuren en David Guetta om maar een paar voorbeelden te noemen.

Het festival

Mysteryland wordt tegenwoordig eind augustus gehouden. Met een beetje geluk heb je dus ook nog mooi weer. De voorverkoop begint echter al maanden van tevoren. Wil je dus kaartjes hebben voor mysterland, dan moet je zorgen dat je er op tijd bij bent. Want mysteryland is erg gewild en voor je het weet is het uitverkocht. Mysteryland beschikt over 21 areas waarin verschillende muziekstromen worden gedraaid. Er is ruimte voor 60.00 bezoekers. Naast muziek besteedt mysterland tegenwoordig ook aandacht aan andere dingen, bijvoorbeeld aan politiek en aan gezond eten. Naast het bekende festivaleten (patat en dergelijk) kun je er bijvoorbeeld ook biologisch eten.

Kaartjes

Zoals net al even verteld, er zijn 60.000 kaarten beschikbaar welke elk jaar weer snel uitverkocht zijn. Wil je dus kaartjes voor mysteryland dan moet je er op tijd bij zijn. Eind augustus wordt mysteryland gehouden, maar begin mei begint de voorverkoop al. Tickets kun je online bestellen, bijvoorbeeld via Seatwave of via ticketonline.nl. Meestal is mysterland al binnen 2 weken na de start van de voorverkoop uitverkocht.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl