Tickets Trance Energy

Tickets Trance Energy

Trance energy is een erg bekend dancefeest in de dance scene in Nederland. Het is een trance feest wat elk jaar wordt gehouden in de jaarbeurs in Utrecht.

Er is plek voor zo’n 30.000 bezoekers en ieder jaar is de jaarbeurs weer helemaal vol. Trance energy heeft elk jaar wel weer een paar spraakmakende publiekstrekkers. Armin van Buuren, DJ Tiesto, DJ Jean en Ferry Corsten zijn hiervan slechts een paar voorbeelden.

Zoals de naam al voorspelt richt Trance Energy zich op Trance. Er treden meerdere DJ’s op waar het publiek van kan genieten. Elk jaar weer kunnen mensen in April in de jaarbeurs in Utrecht de houden van Trance genieten van de vele DJ’s die Trance Energy voor het publiek geregeld heeft.

Historie

Trance Energy was het eerste dance feest wat zich op een bepaald thema richtte, in dit geval dus trance. Het begon kleinschalig met maximaal 10.000 bezoekers. In het begin werd er zelfs 2 tot 3 keer per jaar een editie gehouden. Hierna werd Trance Energy groter en nu wordt het slechts 1 keer per jaar gehouden. Vroeger werd Trance Energy ook in het Thialf stadion in Heerenveen gehouden, dit werd om en om gehouden samen met de jaarbeurd in Utrecht. Nadat het Thialf stadion (waar 20.000 bezoekers in kunnen) niet werd uitverkocht werd besloten Trance Energy alleen nog in de jaarbeurs in Utrecht te organiseren.

Gunstige ligging

Trance Energy wordt dus gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht en heeft wat dat betreft een perfecte locatie. Utrecht bevindt zich in het midden van Nederland en de jaarbeurs ligt aan het station. Hierdoor is Trance Energy voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Aangezien veel festivalgangers vaak drinken en hierdoor dus niet kunnen rijden is dit helemaal ideaal, na het feest kun je binnen een paar minuten de trein pakken en naar huis toe gaan.

Het feest

Trance Energy wordt elk jaar in April gehouden in Utrecht. Elk jaar zijn er weer grote headliners. Dit jaar was Armin van Buuren bijvoorbeeld op komen treden. Trance Energy wordt 1 dag gehouden, het is dus geen meerdaags festival. Trance Energy beschikt over 4 area’s, dus je kunt altijd op zoek gaan naar een dj die je het beste vindt draaien. Trance Energy begint om 21:00 ’s avonds en duurt tot 7:00 ’s ochtends.

Kaartjes

Kaartjes voor Trance Energy kun je kopen via ticketonline van november tot en met december. Vanaf januari kun je alleen nog tickets bestellen via trance-energy.nl en id&t.nl. Je moet er echter wel rekening mee houden dat de tickets voor Trance Energy meestal erg snel zijn uitverkocht. Een kaartje voor Trance Energy kost ongeveer 50 euro. Naast het internet kun je kaartjes voor Trance Energy ook nog bestellen door te bellen naar een 0900 telefoonnummer, dit kan echter ook alleen tot en met december.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl