Tickets marktplaats

Tickets marktplaats

Werkelijk bijna alles kun je tegenwoordig op marktplaats kopen. Van een huis tot een vork, van tuinmeubels tot peper en zoutstellen, je kunt het zo gek niet bedenken. Als je tickets wilt kopen voor een bepaald concert, een musical of een theaterbezoek, zal het je dus ook niet verbazen dat je deze ook op marktplaats kunt kopen.

Er zijn vele verschillende groepen die tickets op marktplaats willen verkopen en mensen die tickets via marktplaats kopen, over hun beweegredenen zal straks dieper op worden ingegaan.

Marktplaats is natuurlijk bekend als de 2e hands winkel van Nederland, maar eigenlijk is deze titel niet meer juist. Ook veel bedrijven adverteren tegenwoordig op marktplaats, omdat ze weten dat ze mensen via deze site kunnen bereiken.

Bedrijven

Vele bedrijven adverteren op marktplaats. Dit is natuurlijk om de reden dat ze weten dat ze via deze manier de juiste mensen kunnen vinden. Even een klein voorbeeldje. Als een meubelfabrikant een advertentie zet op de rubriek meubels bij marktplaats, dan weet deze meubelfabrikant dat ze via marktplaats een advertentie plaatsen voor de juiste mensen. Dit is natuurlijk zeer interessant voor bedrijven. Dit doen dus ook bedrijven die tickets verkopen. Via marktplaats kunnen mensen dan weer doorklikken naar hun site en via deze site kun je dan tickets vor een bepaald concert of evenement bestellen.

Lucratief

Sommige mensen verdienen ook geld met het verkopen van spullen via marktplaats. Als je alles een beetje handig aanpakt kan dit relatief eenvoudig zijn. Je moet ervoor zorgen dat je spullen goedkoper inkoopt en dat je ze voor meer geld weer verkoopt, op deze manier kun je lekker geld bijverdienen. Er zijn dus ook mensen die grootschalig tickets inkopen en deze proberen voor meer geld te verkopen. Dit gebeurd onder andere bij hele populaire concerten of evenementen. Ze weten dat mensen dan bereid zijn om erg veel voor zo’n kaartje te betalen en dat ze er dus erg veel geld aan kunnen verdienen.

2e hands

Marktplaats waarvoor marktplaats bedoeld is. Stel je hebt kaartjes gekocht voor een concert, maar onverwacht krijg je te horen dat je op de geplande datum moet overwerken en hierdoor het concert moet missen. Balen natuurlijk. Je geeft aan je vrienden door dat je nog een kaartje over hebt, maar niemand anders kan of wil er naartoe. Wat doe je dan met het kaartje? Het is natuurlijk zonde als er niks mee gebeurd! Juist ja, je zet het kaartje dan op marktplaats. Op deze manier kun je er nog iemand blij mee maken en je kunt er nog wat geld aan verdienen ook.

Wees alert

Helaas wordt marktplaats ook gebruikt door oplichters, er zijn bijvoorbeeld mensen die proberen illegale kaartjes te verkopen. Op deze manier koop je dan dus een kaartje wat eigenlijk helemaal geen kaartje is. Je portemonnee wordt dan dus een stuk lichter en bij de ingang kom je erachter dat je geen echt kaartje hebt en je dus niet kunt gaan genieten van het concert of evenement. Wees hier dus alert op.

Copyright 2020 online-ticketservice.nl